De Sculpture Club

Enthousiaste ambassadeurs van museum Beelden aan Zee hebben in 2008 de Sculpture Club opgericht. Ontstaan uit een behoefte tot het faciliteren van actieve steun aan (en participatie in) de belangstelling voor de beeldhouwkunst. In een intiem clubverband komt deze club sindsdien meerdere malen per jaar samen voor een inhoudelijk verrijkend programma, en een informeel samenzijn.


Kijk wat er op de agenda staat

Zo zijn er regelmatig persoonlijke ontmoetingen met uitzonderlijke kunstenaars die naast een kleine lezing over hun werk ook uitgebreid met de leden van de Sculpture Club tot een creatieve interactie komen. Ook organiseert de Sculpture Club bezichtigingen van particuliere collecties en ateliers op locatie.

De unieke thuislocatie van de Sculpture Club leent zich natuurlijk ook uitstekend voor informatie- en thema-avonden, die o.a. dankzij de in-house catering van het museum opgeluisterd worden met hapjes en drankjes van niveau. Met het weidse uitzicht over de Noordzee op de achtergrond ontstaan doorgaans interessante gedachtewisselingen, en inspirerende connecties tussen de inmiddels ruim 80 zeer betrokken leden van de Sculpture Club.

Lees meer over het lidmaatschap

Lid worden?

We hopen u binnenkort van harte te verwelkomen om vrijblijvend kennis te maken op een van de evenementen, of als introducé van een van onze leden.
Voor aanmelden en meer informatie kunt u ook direct contact opnemen via sculptureclub@beeldenaanzee.nl
Of met Rosa Boon op telefoonnummer (070) 358 90 76.