Bedrijven

Voor de zakelijke markt kan lidmaatschap van de Sculpture Club om verschillende redenen een interessante optie zijn. Behorend tot de vast kern van museum Beelden aan Zee kent de Sculpture Club namelijk een rijke geschiedenis in het hosten van kwalitatief hoogwaardige evenementen van divers formaat. Voorop staat de liefde voor de (beeldhouw)kunst en de support aan de missie van het museum. Daarnaast biedt lidmaatschap van de Sculpture Club een interessante gelegenheid om in een zeer diverse, maar hechte groep gelijkgestemden op een uitzonderlijke manier met kunstenaars in contact te komen, en samen verdieping te vinden in kunst van wereldklasse. Een leuke manier van verbinding voor uw bedrijf of team! In een informele, maar stijlvolle sfeer opereert de Sculpture Club vanuit thuishaven museum Beelden aan Zee.

Het  Zakelijke Sculpture Club lidmaatschap

 • Inhoudelijke avonden – exclusieve ontmoetingen met en uitgebreide achtergrond informatie over tentoonstellende kunstenaars en hun werk.
 • Besloten privécollecties en kunstenaarsateliers - regelmatig een bezoek aan verzamelaars en kunstenaars die hun privécollecties -en domeinen openstellen voor de leden van de Sculpture Club.
 • Bruikleenveiling – tweejaarlijks evenement voor leden en persoonlijke introducés waarin topstukken uit de collectie van museum Beelden aan Zee m.m.v. Christie’s ter bruikleen worden geveild.
 • Jaardiner - informatief, onderhoudend, gezellig, stijlvol, en zalig eten en drinken op een unieke locatie aan de Noordzee. Voor velen een van de hoogtepunten van het jaar.
 • Netwerk – een zeer diverse, maar ook hechte club kunstminnaars met ieder een eigen verhaal. Dankzij de vele introducés blijft het steeds weer verfrissend en inspirerend.

* Per zakelijk lidmaatschap krijgen 4 personen toegang tot de evenementen.

Plus:

 • Eenmaal per jaar gratis zaal en/of het terras-huur bij museum Beelden aan Zee voor een bedrijfsdag of bijeenkomst.
 • Uitnodigingen voor alle officiële openingen van de wisselende tentoonstellingen.
 • Vier bedrijfsjaarkaarten die elk voor 2 personen gratis toegang verschaffen tot het museum voor alle vaste en wisselende tentoonstellingen.
 • 10% korting op de meeste artikelen in de museumwinkel.
 • 40% korting op zaalhuur in het museum.
 • Drie maal per jaar het vernieuwde Beelden aan Zee magazine.
 • Drie maal per jaar de Sculpture Club nieuwsbrief.
 • Een persoonlijke uitnodiging voor de opening van de zomertentoonstelling op het Lange Voorhout.
 • Indien gewenst vermelding van bedrijfslogo in drukwerk van het museum.

Iets voor uw bedrijf?
Hier kunt u het inschrijfformulier downloaden.

Graag meer weten?
Dan nodigen wij u graag uit om eerst eens vrijblijvend kennis te maken met onze Sculpture Club, kom gerust langs bij onze eerstvolgende bijeenkomst!

arno veilt botero

Contributie

De jaarlijkse bijdrage voor een zakelijk lidmaatschap is  € 2.500,– .

ANBI-status – Museum Beelden aan Zee is een algemeen nut beogende instelling waardoor u uw lidmaatschapsbijdrage als gift kunt aftrekken van de inkomstenbelasting. Uw lidmaatschap dient dan wel vastgelegd te worden voor een periode van vijf jaar door middel van een onderhandse akte van periodieke uitkering van via een periodieke uitkering van € 1.000,– jaarlijks. Dankzij de nieuwe Geefwet is een notariële akte vanaf begin 2014 niet meer een vereiste. U kunt hier het formulier ‘Overeenkomst van schenking via periodieke uitkering downloaden. Indien u de jaarlijkse betaling automatisch wilt regelen, dan kunt u ook het formulier ‘Betalingsvolmacht’ downloaden. Deze formulieren kunt u samen met het inschrijfformulier opsturen naar:

Sculpture Club
Harteveltstraat 1
2586 EL  Den Haag

Nog vragen?
Neemt u gerust contact met onze relatiebeheerder Frédérique Brinkerink:
Tel: (070) 358 90 76
Mail: sculptureclub@beeldenaanzee.nl