Particulieren

De Sculpture Club verwelkomt nieuwe leden van harte om persoonlijk kennis met ons te komen maken. Het biedt allicht ook voor u een interessante gelegenheid om in een groep gelijkgestemden te genieten van beeldhouwkunst. Het geeft daarbij de mogelijkheid om op een uitzonderlijke manier met kunstenaars in contact te komen, en samen verdieping te vinden in kunst van wereldklasse. Zo worden er vier à vijf maal per jaar verrassende activiteiten georganiseerd rondom de vaste collectie en wisselende tentoonstellingen. In een informele, maar stijlvolle sfeer opereert de Sculpture Club vanuit thuishaven museum Beelden aan Zee.

Het Sculpture Club lidmaatschap

 • Inhoudelijke avonden – exclusieve ontmoetingen met en uitgebreide achtergrond informatie over tentoonstellende kunstenaars en hun werk.
 • Besloten privécollecties en kunstenaarsateliers- regelmatig een bezoek aan verzamelaars en kunstenaars die hun privécollecties -en domeinen openstellen voor de leden van de Sculpture Club.
 • Bruikleenveiling – tweejaarlijks evenement voor leden en hun introducés, waarin topstukken uit de collectie van museum Beelden aan Zee m.m.v. Christie’s ter bruikleen worden geveild.
 • Jaardiner - informatief, onderhoudend, gezellig, stijlvol, en zalig eten en drinken op een unieke locatie aan de Noordzee. Voor velen een van de hoogtepunten van het jaar.
 • Netwerk – een zeer diverse, maar ook hechte club kunstminnaars met ieder een eigen verhaal. Dankzij de vele introducés blijft het steeds weer verfrissend en inspirerend.

Plus:

 • Uitnodigingen voor alle officiële openingen van de wisselende tentoonstellingen.
 • Een persoonlijke jaarkaart die gratis toegang verschaft tot het museum (twee personen) voor alle vaste en wisselende tentoonstellingen.
 • 10% korting op de meeste artikelen in de museumwinkel.
 • 40% korting op zaalhuur in het museum.
 • Drie maal per jaar het vernieuwde Beelden aan Zee magazine.
 • Drie maal per jaar de Sculpture Club nieuwsbrief.
 • Een persoonlijke uitnodiging voor de opening van de zomertentoonstelling op het Lange Voorhout.

Iets voor u?
Hier kunt u het inschrijfformulier downloaden.
Als u liever eerst de sfeer zelf wilt komen proeven, kom dan gerust eens vrijblijvend langs voor een kennismaking bij een van onze eerstvolgende bijeenkomsten.

Samen met uw bedrijf en/of collega’s van kunst genieten?
Ontdek welke mogelijkheden het zakelijke lidmaatschap van de Sculpture Club voor uw onderneming biedt!

Contributie

De jaarlijkse bijdrage voor particulieren is  € 1.000,– per echtpaar/partner (twee personen).

ANBI-status – Museum Beelden aan Zee is een algemeen nut beogende instelling waardoor u uw lidmaatschapsbijdrage als gift kunt aftrekken van de inkomstenbelasting. Uw lidmaatschap dient dan wel vastgelegd te worden voor een periode van vijf jaar door middel van een onderhandse akte van periodieke uitkering van via een periodieke uitkering van € 1.000,– jaarlijks. Dankzij de nieuwe Geefwet is een notariële akte vanaf begin 2014 niet meer een vereiste. U kunt hier het formulier ‘Overeenkomst van schenking via periodieke uitkering downloaden. Indien u de jaarlijkse betaling automatisch wilt regelen, dan kunt u ook het formulier ‘Betalingsvolmacht’ downloaden. Deze formulieren kunt u samen met het inschrijfformulier opsturen naar:

Sculpture Club
Harteveltstraat 1
2586 EL  Den Haag

Nog vragen?
Neem contact op met onze relatiebeheerder Frédérique Brinkerink:
Tel: (070) 358 90 76
Mail: sculptureclub@beeldenaanzee.nl